Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

У МИКОЛАЄВІ ВІДКРИТИЙ НАБІР НА ТРЕНІНГОВУ ПРОГРАМУ ВІД ІТАЛІЙСЬКИХ ШЕФ-КУХАРІВ

З лютого місяця 2022 року у Миколаєві починає працювати практична тренінгова програма для бажаючих  працювати у сучасному туристичному та готельно-ресторанному бізнесі. Програма – результат співпраці Університету імені Пилипа Орлика та італійських партнерів: Середземноморського союзу шеф-кухарів Італії та кулінарної школи «Settima Luna».
Слухачі тренінгів матимуть змогу отримати теоретичні знання та практичні навички від представників Середземноморського союзу шеф-кухарів Італії та кулінарної школи Settima Luna. На базі Університету Пилипа Орлика  буде професійне навчання, а далі – реальне менторство під час практичного стажування в Італії.
Програма міжнародної професійної підготовки у сфері ресторанно-готельного обслуговування передбачена за спеціалізаціями: кухар; кондитер; піцайоло; офіціант; бармен; адміністратор зали.
У практичну тренінгову програму італійські ресторатори включили:
– Безкоштовні курси італійської мови (необхідний мінімум);
– Безкоштовні майстер-класи з вивчення основ традиційної італійської кухні;
– Дегустація італійських продуктів;
– Безкоштовний проїзд на стажування (Україна-Італія-Україна);
– безкоштовне проживання та харчування безпосередньо на основі практики;
– Щомісячна стипендія 350 євро.
Програма розрахована на студентів, слухачів Центру робітничих професій, якими можна стати сьогодні, та абітурієнтів, які не закінчили вищу освіту, але можуть поновитися в університеті на основі академічної довідки.
Організована програма на базі Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика – це, по суті, єдина програма такого рівня в Україні. Її випускники після закінчення стажування отримують диплом кваліфікованого робітника та сертифікат про проходження міжнародного стажування, а також реальну можливість продовження навчання на освітньому рівні «професійний молодший бакалавр».
Університет імені Пилипа Орлика є одним з небагатьох, хто впроваджує європейську модель дуального навчання. До її програми входить проходження тренінгів від міжнародних партнерів на базі університету, участь у семінарах професійної майстерності, набуття реального практичного досвіду у найпрестижніших туристичних та готельно-ресторанних комплексах світу.
Для студентів дуальна модель, це ще реальна можливість заробити під час оплачуваного стажування. Для городян, віком від 17 до 60 років, – отримати нові знання, якісну професійну підготовку та перспективу індивідуального розвитку.
Навчання проводитиметься з лютого по травень (теорія) та з 15 червня по 15 вересня практичне стажування в Італії в регіоні Монте-Горгано у провінції Фоджа на березі Адріатичного моря.
Така програма Університету імені Пилипа Орлика – це унікальний шанс отримати потрібну спеціальність, а також – побачити світ, розширити свій кругозір, отримати якісну мовну практику та, звичайно ж, практичні навички за своєю спеціальністю у ресторанах та готелях всесвітньо відомих курортів.
Загалом університет ім. П. Орлика здійснює підготовку за такими спеціальностями:
МОЛОДШИЙ БАКАЛАВР:
Фармація, промислова фармація
Право
Комп’ютерна інженерія
Журналістика
Готельно-ресторанна справа
Геодезія та землеустрій
Фінанси, банківська справа та страхування
Облік та оподаткування
Маркетинг
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Медсестринство
БАКАЛАВР:
Транспортні технології (автомобільний транспорт)
Технології медичної діагностики та лікування
Фінанси, банківська справа та страхування
Психологія
Фізична терапія, ерготерапія
Готельно-ресторанна справа
Геодезія та землеустрій
Комп’ютерна інженерія
Дошкільна освіта
Початкова освіта
Медсестринство
Журналістика
Фармація, промислова фармація
Туризм
Право
МАГІСТР:
Фінанси, банківська справа та страхування
Фармація, промислова фармація
Фізична терапія, ерготерапія
Готельно-ресторанна справа
Комп’ютерна інженерія
Громадське здоров’я
Менеджмент
Психологія
Туризм
Право
АСПІРАНТУРА:
Психологія
Отримати більш детальну інформацію та зареєструватись на проект можна за адресою: м. Миколаїв, вул. Котельна, 2, або за телефоном: 050-394-72-87, 0935120012, 0501985893 (viber), 0503947222, сайт mku.edu.ua