Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

Затверджено графік проведення ЄВІ та ЄФВВ у 2022 році для вступу в магістратуру

До уваги вступників до магістратури!

Визначено дати проведення єдиного вступного іспиту (ЄВІ) на всі спеціальності, а також єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) до магістратури за спеціальностями «Психологія», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Менеджмент», «Право» відповідно до наказу МОН.

Реєстрація вступників триватиме з 26 квітня до 17 травня 2022 року (18:00).

Єдиний вступний іспит (основна сесія) відбудеться 22 червня 2022 року. Із програмою єдиного вступного іспиту з іноземної мови (на вибір: англійська, німецька, французька, іспанська), на основі якої буде складено тестові завдання, можна ознайомитися за посиланням.

Єдине фахове вступне випробування складатиметься з двох частин – тесту загальної навчальної компетентності (ТЗНК), який відбудеться 20 червня, а також предметного тесту.

Дати проведення предметних тестів:

24 червня – економіка та міжнародна економіка;
24 червня – право та міжнародне право;
29 червня – облік і фінанси;
29 червня – психологія та соціологія;
01 липня – управління та адміністрування.

Якщо вступники бажають складати більше одного предметного тесту, а тести проводитимуться в один день, то під час реєстрації можна буде обрати, який складати в основну, а який у додаткову сесію.

Спеціально організована сесія ЄВІ для вступників, які зареєструвалися для участі в основній сесії ЄВІ, але бажають повторно скласти іспит або не зареєструвалися для участі в основній сесії, відбудеться 10 вересня. Реєстрація розпочнеться 26 липня та триватиме до 4 серпня. Додаткова сесія проводиться за кошти фізичних осіб.

Стосовно правил вступу та реєстрації у 2022 році необхідно звертатися до Приймальної комісії МКУ імені Пилипа Орлика за адресою Миколаїв, вул.Котельна, 2, або за телефонами: (093)512-00-12, (050)394-72-87.
Із проєктами програм предметних тестів і програмами ТЗНК можна ознайомитися за посиланням.