Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

МІЖНАРОДНИЙ КЛАСИЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ПИЛИПА ОРЛИКА ЗАПРОШУЄ на посвяту у студенти 2021 та відкриття меморіальної дошки студенту – герою АТО

До Дня знань, 31 серпня 2021 року о 16.00, у затишному дворику університету пройде театралізована посвята колишніх абітурієнтів у студенти.

Педагогічна спільнота університету ініціює також, у цей день, відкриття меморіальної дошки студенту університету, молодшому сержанту, герою АТО – Андрію Грабарю.

Відкриття дошки навмисне приурочене до дня студентського свята, аби нагадувати різним поколінням студентів про патріотичну свідомість Андрія Грабаря, а пам’ять про героя, щоб назавжди залишилась у серцях миколаївців.

Далі, у рамках урочистих заходів першокурсники виголосять клятву студента університету імені Пилипа Орлика, в якій урочисто пообіцяють гідно нести ім’я «орликівців» не лише на Миколаївщині, а й в Україні та світі.

Саме тут майбутні студенти вперше зможуть познайомитися зі своїми деканами факультетів та завідувачами кафедр, побачити, хто ж буде навчатися з ними протягом кількох найближчих років.

На урочистості запрошені представники влади, освітяни військовослужбовці, батьки тажурналісти.

Запрошуємо усіх, хто вступив цього року до МКУ ім. Пилипа Орлика, на урочисту посвяту у студенти, яка відбудеться у вівторок , 31 серпня, о 16:00!