Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

Студенти-журналісти продовжують опановувати навички інтерв’юера

Триває проєкт “Медіамастерні” кафедри журналістики Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика «Готові запитати!», у рамках якого студенти-медійники мають змогу інтерв’ювати відомих особистостей Миколаєва.

Гостем проєкту став політтехнолог, бізнесмен, колишній ведучий медіапроєктів на миколаївському телеканалі та кандидат у депутати – Андрій Острєв. Інтерв‘ю видалось доволі змістовним та строкатим. Підіймали найрізноманітніші теми: від професійної діяльності пана Андрія до особистих захоплень.

Особливу увагу приділили тому періоду, коли Андрій Петрович працював журналістом. Наш гість був радий поділитись своїм досвідом, трохи “поінтерв’ював” студентів, дав багато цінних порад та розповів про своє бачення регіональної та національної журналістики.

Оскільки Андрій Острєв є власником ТОВ «Бізнес-Марін», що спеціалізується на будуванні кораблів і плаваючих конструкцій та транспортній обробці вантажів, ми торкнулися теми морського господарства у Миколаєві, обговорили його шанси на розвиток та проблеми, які існують уже декілька років.

Пан Андрій виявився доволі багатогранною особистістю: він саме та людина, яка бере від життя все, адже весь час знаходиться у русі та має величезну кількість захоплень. На завершення від Андрія Острєва студенти почули безліч порад та напуття, що дійсно стануть нам у пригоді. Особливо запам‘ятався вираз: «У минулому змінити нічого не можна, можна лише змінити розповідь про минуле».