Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

Відомі поети і письменники у соціальній мережі Instagram (в рамках флешмобу”Агенція гарних новин” )

“Агенція гарних новин” – це назва нового флешмобу від ініціативних студентів Міжнародного класичного університету ім. Пилипа Орлика. Ми готові розраджувати Вас та підіймати Вам настрій! У всьому цьому карнавалі негативу, через ситуацію в світі, просто хочеться всім нагадати, що не дивлячись ні на що позитивні новини залишаються! Шукаємо їх, знаходячись на карантині!

Усі ми прекрасно знаємо, що соціальні мережі продовжують набирати дуже великі оберти та популярність. Серед них є ті, які полюбилися соціуму особливо: Instagram, YouTube, Facebook, Telegram і т. п. Але на сьогоднішній день дуже популярною стала платформа Instagram.
Можливість розміщувати свої фотографії з постами, спілкування, безліч різних функцій і зручностей для створення свого індивідуального контенту – все це приваблює його користувачів.

У наш час з’явився такий стереотип – “сучасна молодь зовсім не читає і не розвивається, а тільки сидить в інтернеті”. Багатьох підлітків це ображає, бо вони можуть довести зовсім інше. І я особисто хочу довести усім, що, навіть, у соціальних мережах (а саме в Instagram) є безліч варіантів для розвитку.

Зараз на просторах Instagram, який я вже згадала не раз, з’явився своєрідний “челлендж” для створення літературного контенту. У кого крутіше це виходить – вирішувати тільки нам.
Т. Шевченко, І. Франко,Л.Українка,С. Єсенін, В. Маяковський, А. Ахматова, М.Гоголь, М.Лермонтов, Дж.Остін та багато інших поетів і письменників вже зареєстровані у цій соціальній мережі.

Тут ми можемо бачити незвичайні фото творців та їх “життя” у нашому 21 столітті. Маловідомі біографічні факти, цитати з їхніх робіт, вірші, а також пізнавальні і розвиваючі рубрики у кожного на сторінці!

Якщо Ви цікавитеся літературою,то на сьогодні Instagram – одна з найцікавіших платформ для розвитку і прищеплення Вам літературного смаку.

Діана Гаврилова