Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

В Австралії з’явився пес-листоноша, який допомагає спілкуватися двом подружкам (в рамках флешмобу”Агенція гарних новин” )

“Агенція гарних новин” від студентів МКУ ім. Пилипа Орлика знову на зв’язку. Тепер розповімо Вам про наших менших друзів – домашніх тварин, і як вони допомагають своїм господарям не нудьгувати у карантин.

В Австралії з’явився пес-листоноша, який допомагає спілкуватися двом подружкам. Дівчинка Ава у минулому році багато хворіла, а потім у неї були проблеми з нирками, тому, після оголошення карантину, батьки прийняли усі запобіжні заходи, та заборонили виходити на подвір’я.

Але одного дня пес, по кличці Наггет, прийшов до своєї господарки з аркушем паперу у нашийнику. Це був лист від її подружки – Сіани.
“Ава, я знаю, що зараз ми не можемо бачитися одна з одною, але ми можемо відправляти повідомлення через Наггета. Я не знаю чому, але ж собаки не передають вірус. Можеш відправити мені теж лист, щоб я знала, що ти все ще жива? Covid-19 к кінці кінців піде, і все буде добре “, – йдеться у листі.

У паперовому листуванні дівчатка стали давати одна одній завдання – написати вірш або намалювати малюнок. Так вони розважаються у карантин, і не дають сумувати одна одній.

Але це не єдиний випадок, коли домашній улюбленець готовий прийти на допомогу. Наприклад, у Мексиці, через самоізоляцію, чоловік не може виходити за покупками, тому його собачка, породи чихуахуа, взяла на себе відповідальність і відправилася замість нього. На знімках чоловік показав як кріпе записку та гроші до нашийника маленького пса.

У записці йдеться: “Будь ласка, продайте моєму собаці трохи чіпсів Cheetos. Потрібні помаранчеві, а не червоні, ті занадто гострі. 20 доларів у неї на нашийнику. Увага: будете ображати собачку – вкусить”.

Цінуймо одне одного та будьмо здорові!

Олександра Альбещенко