Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

Студенти спеціальності «Журналістика» закликають продовжувати навчання вдома та саморозвиватися

Студенти Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика під час карантину продовжують навчання. Викладачі щоденно викладають завдання для дистанційного навчання здобувачів вищої освіти на платформі Moodle, консультують їх у різних мессенжерах, проводять лекційні заняття за допомогою онлайн програм.

Але існує ще дуже багато способів як не втрачати час та навчатися будь-де та будь-коли. Гарним прикладом слугують онлайн-платформи. Тут статті, курси, відео, уроки та багато іншого. За допомогою них ви маєте можливість навчатися та розвивати свої здібності, навіть вдома.

Мотивуючі відео студентів-журналістів ви можете переглянути за наступними посиланнями:

#МіжнароднийкласичнийуніверситетімПилипаОрлика #дистанційненавчання#безпечнийкарантин Студенти Університету імені Пилипа Орлика під час карантину продовжують навчання. Викладачі щоденно викладають завдання для дистанційного навчання здобувачів вищої освіти на платформі Мудл, консультують їх у різних мессенжерах, проводять лекційні заняття за допомогою онлайн програм.

Опубліковано Мариною Малиною Неділя, 29 березня 2020 р.

#МіжнароднийкласичнийуніверситетімПилипаОрлика #дистанційненавчання#безпечнийкарантин Університет імені Пилипа Орлика єдиний заклад вищої освіти, викладачі якого щоденно викладають завдання для дистанційного навчання здобувачів вищої освіти, консультують його, проводять заняття за допомогою онлайн-платформ.

Опубліковано Анастасією Басовская Неділя, 29 березня 2020 р.
https://www.facebook.com/100008859345120/videos/2234080320230591/

#УніверситетіменіПилипаОрликадистанційне навчання#УніверситетіменіПилипаОрликасаморозвиток#УніверситетіменіПилипаОрликаєднаннязприродоюНаразі маємо нагоду для дистанційного навчання на платформі MOODLE ( про це детальніше у інших публікаціях), саморозвитку та накопичення корисних навичок.Частіше виходьте на свіже повітря, якщо давно хотіли, але не вистачало часу то саме зараз є нагода зайнятися йогою, під час занять можна досягнути гармонії з тілом та очистити думки. Ось приклад тренування https://youtu.be/CJ2YuMd4vtEЗайміться спортом, робіть дихальну гімнастику так Ви і заспокоїтеся, і «прокачаєте» легені, а це основна мішень коронавірусу. Тож важливо тренувати дихальні м’язи, збільшувати обсяг легень. Підберіть в інтернеті прості вправи, які не вимагають складних експериментів,як приклад можна подивитися за посиланням https://youtu.be/1Oji0p46KsUНе забувайте ретельно мити руки!Використовуйте дезінфектори для робочого місця, гаджетів, протирайте руки антибактеріальними засобами.Будьте здорові і використайте цей час з користю!

Опубліковано Мариною Малиною Вівторок, 24 березня 2020 р.

#УніверситетіменіПилипаОрлика#творчамолодь#карантин#навчайся#саморозвивайся#відпочивай

Опубліковано Анастасією Басовская Четвер, 26 березня 2020 р.

https://www.facebook.com/cool.nikotinka/videos/2629878197339645/ https://www.facebook.com/100010354507329/videos/1170164966671976/