Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

НОВИЙ КРОК В ПІДГОТОВЦІ ФАХІВЦІВ

       Основним завданням кафедри «Фінанси та менеджмент» Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика є якісна підготовка фахівців в сфері фінансової діяльності та управління. Фінансист входить до числа найпрестижніших професій сучасності. Фахівці даної сфери діяльності досить високо цінуються за умови їх високої кваліфікації. У цьому немає нічого дивного, оскільки мета будь-якої комерційної організації або підприємства – примножити капітал. Власне цим і займаються фінансисти – управлінням фінансовими потоками.


      В сучасних умовах глобалізації економіки, коли капітал, інформація, товари та послуги вільно переміщаються і це призводить до злиття окремих національних ринків в один всесвітній ринок, виникає потреба в нових, сучасних методах навчання майбутніх фахівців. Саме такі методи сьогодні використовують при підготовці фахівців зі спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Менеджмент» в МКУ ім. П.Орлика.
Одним з таких інноваційних методів навчання є програма академічної мобільності студентів. Згідно з умовами цієї програми та договору про співпрацю між Міжнародним класичним університетом імені Пилипа Орлика (м. Миколаїв, Україна) та Економіко-Гуманітарною Академією (м. Варшава, Польща) студенти кафедри «Фінанси та менеджмент» мають можливість в період здобуття освіти на кожному освітньому рівні (бакалаврат та магістратура) поїхати на один рік на навчання та проходження стажування до партнерського закладу вищої освіти в м. Варшаву (Польща), та по закінченню освітньої програми отримати бакалаврські або/та магістерські дипломи двох країн: український диплом та європейський (польський). Програма академічної мобільності надає можливість не тільки отримати сучасні знання але й набути професійних вмінь та навичок в період проходження практики та стажування як у вітчизняних фінансово-кредитних установах, так і в європейських банківських закладах та комерційних підприємствах.

Перевагою такої моделі навчання є можливість працевлаштування в європейських компаніях, володіння іноземними мовами, можливість кар’єрного росту та отримання статусу фахівця міжнародного рівня. Одним з таких прикладів є досвід навчання за програмою академічної мобільності Владислава Мартіна, одного з випускників кафедри «Фінанси та менеджмент» Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика. В рамках програми він отримав можливість не тільки навчатись в партнерському закладі вищої освіти в Польщі, але й пройти стажування на базі міжнародного провайдеру транспортних та логістичних послуг AsstrA-Associated Traffic AG в Варшаве. Сьогодні Влад успішно працює провідним спеціалістом цієї компанії та є експертом департаменту по роботі з Китаєм. Основні клієнти, з якими він спілкується кожен день є представники китайських, польських, німецьких, бельгійських та французьких компаній.
Можна сказати, що ця програма відкриває тобі весь світ та надає неймовірні професійні можливості.


ТОЖ ЧОГО ЧЕКАТИ? ОБИРАЙ НАЙКРАЩЕ!
ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY!

https://asstra.pl/aktualnosci/aktualnosci-asstra/2019/8/rosnie-eksport-z-europy-do-chin/?fbclid=IwAR18x-H0XCWLL87jr1g9FNMzl0OHQF95cuocscNvHwUKTEKDObfGsbjF5WI