Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

Студенти-журналісти Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика вечір пам’яті Володимира Висоцького

“…Я поля влюблённым постелю —
Пусть поют во сне и наяву!..
Я дышу, и значит — я люблю!
Я люблю, и значит — я живу!…”

Кожна людина тисячу разів за своє життя чула ці проникливі рядки, але не усі знають, кому ж вони належать. І сьогодні час це дізнатися!
Багато поціновувачів світового мистецтва знають Володимира Висоцького, якому і належать ці рядки, як талановитого поета, актора і, звичайно ж, музиканта. Його прізвище – одне із перших виникає у підсвідомості кожної людини після слів “Серебряный век”.

Дехто виріс на його творчості, іншим прищеплювали любов до справжньої класики з дитинства, деякі закохалися у його вірші самотужки, читаючи його твори, але справжні поціновувачі його творчості не лише читають його вірші, слухають пісні і дивляться фільми за його участі, а й ініціюють вечори пам’яті.

Традиційно у Миколаївській науково-педагогічній бібліотеці збираються поціновувачі творчості Володимира Семеновича. І цей рік не став винятком, на честь 82-го дня народження, відбувся вечір пам’яті поета Володимира Семеновича Висоцького.

Усі охочі прониклися ностальгією його творчості, мали змогу насолодитися віршами та піснями митця, вшанували хвилиною мовчання його пам’ять та слухали цікаві факти з його біографії.

Вже стало зрозумілим, що такі заходи потрібні нашому поколінню на всі 100%. Просто для того, щоб розвивати себе та пам’ятати, хто створював світову історію різноманітних видів мистецтв.

Діана Гаврилова