Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

Студенти спеціальності журналістики взяли участь у SOUTH MEDIA FORUM (Південний медіа форум)

П’ятий рік поспіль SOUTH MEDIA FORUM (Південний медіа форум) порушує питання економіки, політики, нових трендів у журналістиці та, звісно, взаємодію медіа.

Серед учасників форуму студенти-медійники МКУ ім. Пилипа Орлика, журналісти різних ЗМІ, політики, політтехнологи та громадські активісти.
Назву “Південний” форум отримав через те, що участь у ньому беруть спікери не лише з Миколаєва, а й Херсона, Одеси та навіть Києва.

На форумі підіймались та обговорювались питання влади і медіа, де на дискусійній платформі виступали спікери, ділилися досвідом та обговорювали “болючі” питання. Проводились інформаційно-насичені тренінгові інтенсиви від представників медіа з інших міст.

Спеціальними гостями, яких з нетерпінням чекали шанувальники та присутні форуму, – письменники Сергій Жадан та Андрій Кокотюха. У рамках форуму письменник Андрій Кокотюха презентував власні видання, в нього їх 75!

А Сергій Жадан, зовсім інакше, не хотів багато говорити, хотів більше слухати, та замість промови вирішив прочитати свої вірші, від яких, саме в мене, пробігали мурашки по шкірі…

На дискусійній платформі “Нові тренди – нові медіа” почули великий обсяг важливої інформації. Хто такі travel-блоггери? Що таке гонзо-журналістика та з чим її їдять?

По завершенню дня, команда КВК “Слухи народу” провели незабутню медіа-вечірку.

Інна Бондаренко