Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

Студенти Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика не змогли пропустити можливість більше дізнатися про Україну за часів її Незалежності.

Україна подолала багато перешкод, щоб стати незалежною, непоборною для інших народів країною.

Ми — українці, повинні бути патріотами, плекати наші традиції, не забувати, що кожен із нас може покращити країну власними зусиллями. Головне, бути разом і дотримуватися єдиної цілі, вірити у краще майбутнє і нести відповідальність за рідну землю.

Сьогодні у рамках святкування дня Соборності країни Музей суднобудування та флоту влаштував тематичний захід “Чорноморський флот за часів Української Народної Республіки”. Цікавий захід надав присутнім більше теоретичних знань про нашу рідну Україну.

Під час заходу екскурсоводи продемонстрували нові атрибути музею, розповіли їх історичне значення. 70 відсотків експонатів є оригінальними витворами миколаївських майстрів. Перлиною музею є величезне 3д полотно, виконане з натуральних матеріалів, яке демонструє будівництво кораблів. Також надбання музею поповнюється медалями князів, які збереглися до наших часів.

Після маленької екскурсії, відбувся перегляд двох документальних фільмів, що демонструють реальні свідчення історичної правди.

СЛАВА УКРАЇНІ!ГЕРОЯМ СЛАВА!

Анастасія Басовська