Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

Студенти Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика приєдналися до зустрічі морських піхотинців та артилерійців.

     4 грудня до Миколаєва після успішного виконання завдань у зоні проведення Операції Об’єднаних Сил повернулись військовослужбовці 406 окремої артилерійської бригади імені генерал-хорунжого Олексія Алмазова та 36 окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Белінського.
     Під супровід оркестра колона бійців, яка сформувалась біля парку Перемоги пройшла урочистим маршем через вулицю Пушкінську, Шевченка та Соборну площу. Колонна зупинилась, щоб вшанувати загиблих побратимів хвилиною мовчання і покласти квіти до меморіалу героїв-ольшанців.
       Бійців зустрічали квітами з елементами державної символіки рідні та близькі, а також просто небайдужі Миколаївці, що висловлювали щирі слова вдячності за мирне небо над головою та їх мужність і небайдужість до долі нашого народу. Далі запросили до Миколаївського академічного художнього російського драматичного театру, де військовослужбовців відзначили медалями, грамотами, нагрудними знаками, персональними годинниками. Посмертні нагороди отримали батьки та рідні загиблих.
     Відзнаки їх сім’ям вручав командуючий воєнно-морських сил ВСУ, адмірал Ігор Воронченко. Заступник мера Юрій Степанець подякував бійцям за виконану роботу, а також привітав із прийдешнім святом захисника України. До привітань долучились голова Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко та губернатор Олександр Стаднік. Після закінчення офіційної частини усі присутні мали змогу послухати привітання від воєнного оркестру 36 окремої бригади та інших культурних структур міста.
     Студенти Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика мали змогу також привітали із поверненням наших захисників. Військовослужбовці цих та інших частин є студентами нашого вишу спеціальностей “Журналістика”, “Право”, “Менеджмент”, “Комп’ютерна інженерія”, нашими одногрупниками.
Із поверненням, наші Захисники!!!

Марина Маліна