Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

ВПЛИВОВЕ ВИДАННЯ СПОЛУЧЕНИХ ШТАТІВ АМЕРИКИ ОПУБЛІКУВАЛО ІНТЕРВ’Ю З МИКОЛАЇВЦЕМ, ВИПУСКНИКОМ ШКОЛИ «ГІПАНІС»

Bloomberg – провідний постачальник інформації для професійних учасників фінансових ринків. Тут можна отримати доступ до найактуальнішої інформації у світі.

Компанія Bloomberg має групу спеціалізованих телевізійних, радіоканалів, журналів, сайтів, додатків для мобільних пристроїв.

Для цієї компанії характерним є надзвичайно серйозне відношення до опублікованої інформації, глибока аналітика та ретельний відбір осіб, яких запрошують для інтерв’ю.

Випускник миколаївської школи «Гіпаніс», засновник компанії «Allset» Станіслав Матвієнко, став одним із небагатьох молодих українців, запрошених до Bloomberg на інтерв’ю.

Його компанія відома, як розробник найбільшого в Америці провайдера он-лайн замовлень у сфері ресторанного бізнесу. Проте практично всі основні робочі місця знаходяться у Києві та створені для українців.

У 2018 році, відповідно до рейтингу «Apple», компанія нашого земляка створила мобільний додаток, який увійшло до топ 200 кращих мобільних додатків року в Америці.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2Ftictoc%2Fstatus%2F1107408284930183168%3Ffbclid%3DIwAR3Twp6d5xs57KvoFkHwJyRmpozxZErtJFBs0NSMBbYH4VivKKThxh-eNco&h=AT0iWqSxmPz0b2KSTJ9mmmK8A7C5vIAD7z1w0vNL4OAnX_qYeYtY4D1EKbvHISN7ao8olFAw8_drEjO7cGxWfYZ5z2DVCLH5Zh4Iiu7EA29rxljzKjzpkcEw2PdPt_4Df_aN

ПЕРЕКЛАД ІНТЕРВ’Ю

– Але успіх на нас чекав! Сьогодні ми вже співпрацюємо з понад 2000 ресторанів у 11 містах США: Сан-Франциско, Пало-Альто, Нью-Йорку, Чикаго, Бостоні, Остіні, Сіетлі, Лас-Вегасі, Лос-Анджелесі та Сан-Хосе. А 1800 закладів активно використовують нашу платформу. Співпрацюємо з ресторанами загальнодоступного харчування у жвавих районах. У середньому, замовлення з нашої платформи складають 15% від замовлень ресторану. Ми можемо рекомендувати гостям популярні позиції в меню закладу, враховуючи побажання клієнта. Наша мета – вивести сферу харчування на новий цифровий рівень, зробивши при цьому її ефективною, – упевнений виконавчий директор компанії Allset.