Студенти спеціальності “Готельно-ресторанної справи” МКУ імені Пилипа Орлика занурилися в світ вишуканої кулінарії під час майстер-класу від бренд-шефа Михайла Сафонюка, випускника спеціальності “Готельно-ресторанно справа” нашого університету 2019 року. Подія, що відбулася в місті Одеса, стала незабутнім досвідом для молодих майбутніх фахівців галузі. Під керівництвом визнаного експерта бару, студенти вивчали та вдосконалювали навички приготування напоїв, відкриваючи для себе нові техніки та секрети коктейльного мистецтва. Учасники події мали унікальну можливість поспілкуватися з професіоналом, поділитися враженнями та отримати корисні поради щодо кар’єрного зростання у сфері ресторанного бізнесу. Майстер-клас став важливою ланкою в професійній підготовці молодих готельних та ресторанних фахівців, допомагаючи їм розкрити свій творчий потенціал та зрозуміти сутність вишуканої кулінарної індустрії.