Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

Миколаївські студенти отримали можливість стажуватись і працювати в кращих готелях світових мереж в Туреччині

Міжнародний класичний університет ім. П. Орлика надав своїм студентам можливість пройти стажування на базі найкращих мережевих готелів Азії і Європи, в компаніях провідних туроператорів, на популярних світових курортах Анталії, Белека, Кемера, Аланії, Мармаріса, Бодрума і Сіде.

Erhan Chavuch, представник турецького туроператора «Calypsotour», зазначив, що студентам надається можливість отримати досвід на прикладі зростаючої економіки Туреччини, вивчати її культуру, історію і діловий світ.

Завдяки договору між турецьким представництвом і університетом, в програму стажування, в рахунок приймаючої сторони, включені:

– практика в сфері туризму і готельно-ресторанної справи під керівництвом провідних галузевих фахівців Туреччини;

– забезпечення студентам безпечних умов перебування та супровід протягом всього періоду проходження стажування;

-переліт до Туреччини і трансфер з аеропорту до місця стажування, харчування, проживання та медичне страхування.


Досить важливим є, те, що на період стажування студента офіційно зараховують до штату туристичної компанії з виплатою щомісячної зарплати, яка становить близько 400 доларів. Крім того, є можливість додатково заробити бонуси, чайові, преміальні платежі.Студенти отримують під час стажування можливість відвідувати тренінги, воркшопи, семінари з професійного розвитку, а після її завершення – міжнародний сертифікат, який підтверджує участь в програмі.

Для студентів відкриті вакансії: трансферний гід, шоп-гід, екскурсійний гід, reception, guest relation, аніматор, фітнес-тренер, масажист, офіціант, офіціант на роликах, бармен.

«Студентське стажування в Туреччині в сфері туризму і готельного бізнесу – це відмінна і вигідна можливість для початку кар’єри. Туристична сфера Туреччини приносить величезний дохід. Споживачами цієї послуги, в більшості випадків, є туристи з країн СНД, що дозволяє брати участь у стажуванні студентам, які не мають спеціальної мовної підготовки. У свою чергу, робота в люксових готелях Туреччини дає молодим людям незамінний досвід, чималий заробіток, а також можливість незабутньо провести час разом з доброзичливою компанією на одному з відомих курортів світу », – повідомили в прес-центрі університету.
Університет вже має досвід орга

Університет має досвід організації стажувань в Болгарії та Німеччини. Детальну інформацію про ці стажуваннях можна знайти на сайті університету (mku.edu.ua). Подібні стажування пройшло досить велика кількість студентів. Ось відгуки деяких з них:Вероніка Чудик, студентка 3 курсу: «Робота в сфері туризму і готельно-ресторанної справи дає унікальні можливості для студента. Це неймовірний досвід побачити з середини як злагоджено працює обслуговуючий механізм 5-зіркового готелю. Більш того, це спілкування з іноземними туристами, а, відповідно, і чудова мовна практика ».Ярослав Заремба, студент 4 курсу «Ви пройдете практику в кращих сучасних закладах, підвищите рівень володіння іноземною мовою, придбаєте безцінний досвід і навички».Руслан Мустафаєв, студент 3 курсу: «Міжнародні стажування дають унікальні можливості особистісного розвитку. Це можливість підвищити свій рівень знання іноземної мови, знайти друзів, ознайомитися з новими людьми, вивчити культуру країни в реаліях повсякденного життя, заробити під час навчання і отримати шанс на гідну роботу в майбутньому ».МИ ДОПОМОЖЕМО ТОБІ ДОСЯГТИ ТВОЇХ ЦІЛЕЙ!


Університет ім. П. Орлика здійснює підготовку від кваліфікованого робітника до доктора PhD за спеціальностями:

Транспортні технології (автомобільний транспорт)

Підприємництво, торгівля і біржова діяльність

Технології медичної діагностики і лікування

Фінанси, банківська справа і страхування

Психологія (медична психологія)

Фізична терапія, ерготерапія

Готельно-ресторанна справа

Геодезія та землеустрій

Комп’ютерна інженерія

Облік та оподаткування

Дошкільна освіта

Початкова освіта

Медсестринство

Журналістика

Маркетинг

Фармація

Туризм

Право

Набір на заочне відділення триває до 31.12.2018.Наявність різноманітних програм для абітурієнтів, які не склали ЗНО або не добрали потрібну кількість балів, дозволяє кожному, бажаючому вчитися, знайти свій варіант здобуття вищої освіти.Довідки за адресою: м.Миколаїв, вул. Котельня, 2; Тел .: (0512) 59 30 01, (0512) 55 07 36, (050) 394 72 87; сайт mku.edu.ua.