Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

У ВИШАХ ТРИВАЄ НАБІР НА ЗАОЧНУ ФОРМУ НАВЧАННЯ. ЧОМУ У 2018 РОЦІ СТАТИ СТУДЕНТОМ ЛЕГШЕ, НІЖ У 2019.

У ВИШАХ ТРИВАЄ НАБІР НА ЗАОЧНУ ФОРМУ НАВЧАННЯ.
ЧОМУ У 2018 РОЦІ СТАТИ СТУДЕНТОМ ЛЕГШЕ, НІЖ У 2019.

Фахівці Міжнародного класичного університету імені П. Орлика (Миколаїв) провели аналіз можливостей вступу до вишів у 2018 і 2019 роках. Вони сформулювали пропозиції та рекомендації, які будуть актуальними для абітурієнтів, особливо із урахуванням продовження в університеті набору на заочну форму навчання до кінця грудня 2018 року.
Приводом для створення рекомендацій стала інформація про зміни у правилах прийому до вишів у 2019 році, які стосуватимуться випускників не лише шкіл, але й коледжів та ВНЗ. Усі вони орієнтовані на посилення вимог для вступників.
Випускники шкіл:
Для вступу на низку спеціальностей (наприклад «фармація», «право») – необхідно буде набрати не менше 130 балів. Для іншої групи спеціальностей – додатково обов’язковий іспит із математики або фізики.
Випускники професійно-технічних училищ:
2019 рік – є останнім роком зарахування на рівень «молодший спеціаліст».
Випускники коледжів (технікумів):
Для вступу на бакалаврат економічного профілю необхідно скласти ЗНО з української мови, медичного – профільний іспит «КРОК».
Випускники бакалаврату:
ЗНО стає обов’язковим для вступу до переважної більшості магістратур.
ЧИ МОЖЛИВО ВОСЕНИ 2018 РОКУ УНИКНУТИ УСКЛАДНЕНЬ, ЩО З’ЯВЛЯТЬСЯ У 2019 РОЦІ? ЯК ЦЕ ЗРОБИТИ?
У Міжнародному класичному університеті імені П. Орлика (Миколаїв) триває набір на заочну форму навчання за правилами 2018 року.
Якщо Ви станете студентом у 2018 році, то проблеми 2019 року Вас точно не будуть турбувати!
Хто може стати студентом?
1. Усі, хто має необхідні сертифікати для вступу але, з якихось причин, не скористалися ними.
2. Власники диплому «молодшого спеціаліста», які мають бажання отримати освіту більш високого рівня, без ЗНО з української мови.
3. Власники диплому будь-якого фаху, не нижче бакалаврського рівня, для продовження навчання у магістратурі.
Відзначимо, що вступ до магістратури без ЗНО можливий за напрямками спеціальностей «Управління та адміністрування», «Інформаційні технології», «Охорона здоров’я».
Відповідно до норм вищої школи, отримати диплом магістра, з перерахованих вище спеціальностей, можна на основі бакалаврського диплому будь-якого фаху. Така модель досить зручна та вигідна роботодавцю. Наприклад, бакалавр юрист із магістерським дипломом «Управління та адміністрування» буде затребуваним фахівцем у сфері, як господарського права, так і адміністративної діяльності.
4. Власники дипломів «кваліфікованого робітника» для вступу на передостанній у країні набір рівня «молодший спеціаліст».
5. Учні одинадцятих класів (2018-2019 рік навчання!), що бажають стати дипломованими фахівцями, але не впевнені на 100% у своїх результатах ЗНО.
Одинадцятикласникам пропонується, під час навчання у школі, пройти дистанційний курс робочої спеціальності, відповідної обраній у виші, і отримати диплом.
ЩО ВІН ДАЄ?
– право одразу після закінчення школи бути зарахованим на 2 курс Коледжу Університету на рівень «молодший спеціаліст» без здачі ЗНО;
– можливість скоротити термін навчання від 6 місяців до одного року;
6. Випускники загальноосвітніх шкіл, у яких відсутні будь-які сертифікати ЗНО:
а) доступним і престижним є варіант вступу до закордонних ВНЗ: Вища школа менеджменту у Лейбніці (Польща) та Йоркський університет (США, Гаваї) із навчанням в Україні. Університет ім. П. Орлика є представником цих вишів в Україні. Річ у тому, що для вступу до закордонних ВНЗ, українцям достатньо атестата про повну загальну середню освіту, без іспитів і сертифікатів ЗНО.
Переваг у такої форми здобуття вищої освіти досить багато:
– дистанційна форма навчання (заочна із використанням електронних технологій), дозволяє навчатися без виїзду за межі України;
– після закінчення першого курсу студент має вибір: продовжити навчання в іноземному ВНЗ та вступити на другий курс до університету ім. П. Орлика; продовжити навчання за програмою двох дипломів (закордонного вишу та університету ім. П. Орлика);
– програма подвійного диплому дозволяє знайти гідну роботу не лише в Україні, але й у Європейських країнах, Америці;
– вартість навчання, для учасників програми, практично ідентична вартості навчання в українських ВНЗ;
б) не менш цікавим є варіант вступу на коротку, за термінами навчання, робочу спеціальність в структуру університетського комплексу, з продовженням навчання на другому курсі у Коледжі університету (освітній рівень «молодший спеціаліст»), без здачі ЗНО.
Вже сьогодні можна почати навчання за робітничими професіями:
• Молодша медична сестра по догляду за хворими
• Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу
• Діловод
• Стюард
• Касир
• Паспортист
• Охоронець.
МИ ДОПОМОЖЕМО ТОБІ ДОСЯГТІ ТВОЄЇ МЕТИ
Підготовка студентів у Міжнародному класичному університеті імені П. Орлика (Миколаїв) здійснюється за наступними спеціальностями:
Транспортні технології (автомобільний транспорт)
Підприємництво, торгівля і біржова діяльність
Технології медичної діагностики і лікування

Фінанси, банківська справа і страхування
Психологія (медична психологія)
Фізична терапія, ерготерапія
Готельно-ресторанна справа
Геодезія та землеустрій
Комп’ютерна інженерія
Облік та оподаткування
Дошкільна освіта
Початкову освіта
Медсестринство
Журналістика
Маркетинг
Фармація
Туризм
Право
У ТЕБЕ ВСЕ ВИЙДЕ!

Адреса приймальної комісії: м. Миколаїв, вул. Котельна, 2;
телефон 0512-59-30-01, 55-07-36, 050-394-72-87; сайт mku.edu.ua.