Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

У Миколаївському університеті проліцензовано дві нові спеціальності

Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика відкрив нові спеціальності – «Дошкільна освіта», «Початкова освіта». Цей напрямок обрано не випадково. На ринку праці сьогодні існує дефіцит кадрів для роботи в дошкільних закладах і молодших класах шкіл. Про це повідомляє прес-служба навчального закладу.

Відкриття нових спеціальностей стало можливим завдяки високопрофесійному кадровому складу університету, а також, наявності власної практичної бази, дошкільного закладу «Дитячий садок« Гранд-Гіпаніс »і загальноосвітньої школи« Гіпаніс-ЕОС », що входять в структуру навчального комплексу університету.

ДИТЯЧИЙ САДОК «ГРАНД-Гіпаніс» – одне з провідних навчально-виховних закладів міста, навчання в якому проводиться за авторськими європейськими і традиційними методиками. Особливістю дитсадка є невеликі групи дітей, індивідуальний підхід до кожної дитини, сучасна матеріально-технічна база. Його випускники легко адаптуються в школі і продовжують освіту.

Дитячий садок «Гранд-Гіпаніс» – переможець в напрямку «Дошкільна освіта», нагороджений почесною медаллю «Ділова гордість України» і носить звання «Лідер галузі» Національного бізнес-рейтингу. Роботу керівника дитячого садка Костенко Г.М. також відзначено орденом «Бездоганна ділова репутація».

МИКОЛАЇВСЬКА ПРИВАТНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА «Гіпаніс-ЕОС» – недержавний учбовий заклад, створений 20 років тому. Вона входить в ТОП-500 кращих шкіл України і займає 8-е місце в «Рейтингу шкіл Миколаївської області за підсумками ЗНО».

Педагогічний колектив щколи «Гіпаніс-ЕОС» – це вчителі вищої категорії, відмінники народної освіти, носії почесного звання «Заслужений вчитель України». Учні школи – учасники та переможці міжнародних, національних творчих і академічних конкурсів. Вони займають перші місця на олімпіадах, показують кращі результати за підсумками ЗНО з біології, англійської мови, історії. Про талановитих випускників школи і їх досягнення пишуть такі відомі світові видання як «Forbes», профільні видання TechCrunch, Venture Beat.

Школа також виступає організатором обласних і міських семінарів, науково-практичних конференцій, координатором приватних шкіл в м.Миколаєві і є учасником національних форумів приватних шкіл в м.Києві.

Керівництво університету впевнено, що така база для підготовки педагогічних кадрів дасть можливість студентам придбати гідний досвід, вміння і навички професійної діяльності. Випускники спеціальностей зможуть успішно працювати як в загальноосвітній школі, так і в інших типах дитячих навчально-виховних установах.

Більш детальну інформацію можна отримати в приймальній комісії університету. Наша адреса: м. Миколаїв, вул. Котельна, 2, телефон приймальної комісії: (0512) 59-30-01, 050- 394-72-87.