Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

ЗАВЕРШУЄТЬСЯ ПРИЙОМ АБІТУРІЄНТІВ НА МІЖНАРОДНІ ОСВІТНІ ПРОГРАМИ

Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика завершує зимовий набір абітурієнтів на міжнародні програми і проводить підсумкові консультації та організаційні збори.

1. ЙОРКСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ (США). Програма отримання подвійного диплому для випускників українських вузів, що мають диплом бакалавра, спеціаліста і магістра (організаційні збори 27 грудня 2017 року о 12:00 в актовому залі університету).

2. КРУЇЗНА КОМПАНІЯ – MSC (ІТАЛІЯ). Програма навчання студентів на спеціальностях університету (готельно-ресторанний бізнес, туризм, психологія, фізична терапія і ерготерапія) для подальшого працевлаштування на судна компанії відповідно до її вимог (організаційні збори 22 грудня 2017 року в 13:00 в актовому залі університету).

3. ВИЩА ШКОЛА МЕНЕДЖМЕНТУ В Легниці (ПОЛЬЩА). Програма дистанційного навчання студентів для отримання освітнього рівня «бакалавр» і «магістр» за напрямами «право», «економіка», «менеджмент», «педагогіка», «реабілітація», «інформатика», «філологія», «соціальна робота», а також, для отримання подвійного диплому за цими спеціальностями. (Організаційні збори 22 грудня 2017 р. о 13:00 в актовій залі).

4. МІЖНАРОДНИЙ МОРСЬКИЙ КОЛЕДЖ (Чжецзян, Китай). Програма навчання студентів спеціальностей «туризм» і «готельно-ресторанний бізнес» для проходження практики та подальшого працевлаштування в міжнародних туристичних центрах, курортних будинках і готелях Китаю. Практика з вивчення китайської мови і традицій для студентів університету буде проведена в Китаї в період з 15.06.2018 р по 15.08.2018 р з оплатою основних витрат за рахунок китайської сторони. (Організаційні збори 22 грудня 2017 р. о 14:00 в актовій залі університету).

5. ГОТЕЛІ БОЛГАРІЇ. Програма навчання на спеціальностях університету (готельно-ресторанний бізнес, туризм, фізична терапія і Ерготерапія) з проходженням тривалих стажувань на кращих зимових і літніх курортах Болгарії з проживанням, харчуванням та оплатою праці за рахунок болгарської сторони. (Організаційні збори 22 грудня 2017 о 15:00 в актовій залі університету).

Довідки за зазначеними програмами можна отримати в приймальній комісії університету.

Адреса: м. Миколаїв, вул. Котельня, 2, телефон приймальної комісії (0512) 59-30-01,  (050)-394-72-87.