Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

«За активну участь у розвитку міста»: 70 кращих миколаївських студентів отримали стипендії міського голови

У Міжнародний день студентів, 17 листопада, кращих студентів Миколаєва нагородили стипендією міського голови. Урочиста церемонія нагородження відбулася в Миколаївському художньому російському драматичному театрі.

Стипендію мера в цьому році отримали 70 студентів миколаївських навчальних закладів, серед них студенти Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика – Боярчук Володимир, Ангеліна Черниш і Аліна Плєтньова.

“За активну участь в економічному, соціально-громадському та культурному розвитку міста”, – пишеться в грамоті, яку разом з букетом квітів на сцені отримав кожен з стипендіатів. Вітали стипендіатів і вручали їм нагороди на сцені віце-мер Євген Шевченко і депутати міської ради Наталія Манзюк, Дмитро Січко, Володимир Криленко і В’ячеслав Карцев.

Перед нагородженням Євген Шевченко розповів, що з міського бюджету на стипендії виділили 226 тисяч гривень.
Сьогодні ми відзначатиме вищою нагородою міста Миколаєва кращих студентів. Упевнений, що дійсно це 70 студентів, які вийдуть на сцену, повністю цього заслуговують. Завдяки депутатському корпусу, ми змогли виділити з міського бюджету майже 226 тисяч на стипендію. Я ж хочу вам побажати терпіння і витримки, щоб ви не забували, на мій погляд, найкращі в житті студентські часи, – привітав студентів віце-мер.

Прийшли привітати стипендіатів і їх сім’ї, друзі та викладачі. Після церемонії і 10-хвилинної перерви на «селфі», вулкан казино на all-free-films.net, актори театру привітали студентів і гостей відомою виставою «Привид опери».