Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

Студентська рада університету розпочала програму «Зустрічі з цікавими людьми»

За ініціативи активних студентів університету та Студентської ради Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика, у жовтні було започатковано проект «Зустрічі з цікавими людьми». Основна мета проекту – створення майданчику для живого спілкування студентів з видатними особистостями міста та області.

14 листопада 2017 року вже відбулася зустріч з представниками відділу правової освіти Головного управління юстиції – Юлією Шульгой, яка презентувала Всеукраїнський просвітницький проект «ЯМаюПраво». Вона розповіла про захист своїх прав та дала рекомендації щодо подальших дій для наших правознавців. Ще з однією цікавою темою виступила Жегунова Аліна – виконавчий директор Громадської правозахисної організації «Ти ж юрист», вона розповіла про діяльність організації в цілому та акцентувала увагу на правовій освіті населення, розвитку громади та реалізації актуальних для громадськості проектів.

Також перед студентами університету виступив Раміль Агабеков – начальник відділу міжнародного співробітництва Управління молодіжної політики міськради з питаннями щодо надання допомоги при працевлаштуванні студентів, здорового способу життя і розвитку серед студентства різних видів спорту, игровые автоматы на гривны на moneyslots.com.ua. Він розповів як можна отримати консультативну допомогу в реалізації проектів на рівні міськради, написанні грантів та участі у різноманітних конкурсах.

А 15 листопада відбудеться неформальна зустріч з представниками Соціал-демократичної платформи (СД Платформи) Сніжаною Ракчеєвою та Віталієм Тисячним. Також завітають працівники ГО “Джерело”, які розкажуть про наркотичну та алкогольну залежність серед студентської молоді.