Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

Студент Міжнародного класичного університету ім.П.Орліка став володарем «Гран-прі» на фестивалі талантів «Зірка року-2017»

18 листопада у Палаці творчості учнів пройшов щорічний фестиваль талантів «Зірка року – 2017», який проходить за підтримки Управління освіти та Управління молодіжної політики Миколаївської міської ради.

Юні таланти Миколаївщини оцінювало журі: режисер Марія Олійник; заслужений артист України, композитор і виконавець Олександр Сичов; викладач Миколаївського коледжу культури і мистецтв Олена Божко; автор проекту «М-Зірка», теле- і радіоведучий Андрій Нерода; головний спеціаліст відділення молодіжної політики Управління з питань молоді та туризму Миколаївської ОДА Віталій Сивак.

Студент Міжнародного класичного університету ім. П.Орлика Едуард Мірошник взяв «Гран-прі» в номінації «Вокальне мистецтво» (соло). За результатами голосування членів журі, Едуарду вдалося не тільки професійно виконати композицію, але і скласти позитивне враження на глядацький зал.

Колектив університету та студентська рада  щиро вітає Єдуарда з високою нагородою  і бажає йому натхнення, радості та нових перемог!

Нагадаємо, що в минулому році він став переможцем в міжвузівському вокальному конкурсі «PROдвижение VOICE -2016» і був нагороджений поїздкою до Європи.