Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

Студенти МКУ ім.П.Орлика привітали військовослужбовців з Днем захисника України

В Міжнародному класичному університеті імені Пилипа Орлика вже стало доброю традицією відзначати 14 жовтня – День Українського козацтва, Покрови Пресвятої Богородиці та День захисника України, урочистими заходами. На підтримку армії, військовослужбовців та учасників АТО з Миколаївщини було організовано концертну програму «Тепло долонь і серця – захисникам України». Вона відбулася в одній з військових частин області, де несуть службу студенти університету – майбутні юристи.

Святковий концерт розпочався зі слів вдячності та щирих привітань. Найяскравіші таланти університету зібралися разом, щоб підтримати, підбадьорити і подарувати воїнам творчі номери. Студенти створили атмосферу справжнього свята аби вони залишили свої спогади про війну.

До цього дня, педагогічний колектив, студенти та культурний центр університету готувалися завчасно. Адже, серед випускників та співробітників є ті, хто зі зброєю в руках захищали територіальну цілісність країни та були игровые автоматы онлайн нагороджені «Відзнакою президента України за участь у антитерористичній операції». Особливу увагу в цей день також приділили жінкам-військовослужбовцям, які в університеті отримують другу вищу освіту і є активними учасницями волонтерських акцій.