Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

Студенти і співробітники університету взяли участь у фестивалі нацменшин «Дружба-2017»

У суботу, 23 вересня, в Миколаєві пройшов фестиваль національних меншин «Дружба». В рамках заходу відбулася урочиста хода представників національних меншин, які проживають на території Миколаївської області, від будівлі міської ради на площі Соборній до Обласного палацу культури.

Студенти і співробітники Міжнародного класичного університету імені Пилипа Орлика щорічно беруть участь в цьому яскравому заході. Цього року університет організував тематичну фото-зону, присвячену культурі та традиціям Греції. В рамках святкування студенти також мали змогу відвідати різні виставки, майстер-класи, познайомитися з національними стравами різних народів і подивитися номери художньої самодіяльності творчих колективів.

“Ми виховуємо толерантність у наших студентів і вчимо їх ціннісному відношенню до культурної різноманітності суспільства, що виражається у визнанні, прийнятті та розумінні інших культур. Участь в таких заходах збагачує внутрішній світ молоді, пробуджує інтерес і дає їм зрозуміти на скільки культура кожного народу самобутня” – розповіла керівник культурного центру університету Навроцька Вікторія.

Організаторами цього заходу виступили «Рада національних спільнот Миколаївської області». Як повідомили організатори, мета фестивалю, вказати на скачать вулкан app на телефон національне і культурне розмаїття населення Миколаївської області та України в цілому.