Набір на підготовчі курси до НМТ триває!

Флешмоб до дня здоров’я

Здоров’я є непересічною цінністю, що має важливе значення в житті кожної людини, а також визначає можливості досягнення індивідуального і суспільного добробуту. В сучасних умовах значущість здоров’я суттєво переосмислюється з урахуванням розуміння його як невід’ємного права людини.

Щорічно 7-го квітня в Україні відзначається Всесвітній день здоров’я. У цей день проводяться різноманітні громадські заходи, виставки, благодійні та волонтерські акції тощо.

Куріння – соціальна проблема суспільства, як для курящих, так і для некурящих. Для перших – проблема кинути палити, для останніх – уникнути впливу курящого суспільства і не «заразитися» їх звичкою, тим самим зберегти своє здоров’я.

Студенти медико-природничого та фармацевтичного факультетів МКУ імені П. Орлика Воробйова Вікторія, Стасюк Ангеліна, Чиркунова Анастасія, Борисова Євгенія, Валуйко Михайло, Нофенко Максим разом з проректором з виховної роботи Черновських С. О., заступником декана медико-природничого факультету Чижик Т. Г., головою студентського парламенту Коханюк О. О. організували та провели флешмоб «Боротьба з тютюнопалінням» на вулицях Центрального району міста. Миколаївці охоче брали участь у флешмобі та віддавали свої сигарети, але були і ті, хто опирався і не бажав прийняти участь у флешмобі. Студенти в замін на сигарету пригощали курців цукерками, нагадували їм про заборону паління в громадських місцях та про шкоду паління для самих курців і для їх близьких.

 

У Всесвітній день здоров’я ми бажаємо всім його надійного зберігання.

Зі святом Вас!